Johanna naar Peru

belgisch bezoek

rond 6 uur was ik weer wakker en ben dan maar naar het internet geweest.

daarna naar de cosina. we hebben adobo gemaakt. dat is een stoofpotje met varkensvlees, wortels, prei, aardappelen en een heel lekker sausje¡¡

rond 11 uur was ik klaar en ben dan christel gaan halen uit het vrijwilligershuis en naar casa maximo gebracht. en wonder bij wonder spreekt ze nederland¡ ze is een belg en komt van dicht bij gent. super om nederlands te spreken. ze doet ortho in artevelde gent en ze is hier om haar stage te doen. probeer maar eens in het spaans uit te leggen wat ze volgt en wat ze hier moet doen¡ haar stage is700 uur dus blijft ze tot minstens maart. we gaan nog veel in het nederlands kunnen babbelen¡ super¡

rond 2 uur dan maar weer naar de les geweest dat allemaal zo chaotisch was¡¡ nog nooit meegemaakt. de ene is bezig met beslag met pompen, wortels, bloem en 'fruit'sap (soort donuts). de andere zijn bezig met warm eten of cake te maken. heel raar. de lerares is heel de tijd bezig met haar laptop of gsm en let niet eens op. plotseling moesten we de donuts gaan verkopen. rond 5 uur zegt lily gelukkig dat we door gaan¡ daar heb ik samen mat nathalie, cloe en christel een lekkere omelet met tomaat, paprika en kaas gemaakt en gegeten.

rond 9u30 toch maar in bed gekropen na een kop thee.