Johanna naar Peru

fiesta de maximo

Om 10 uur wakker geworden en een ommeletje gegeten met brood daarna mijn kmer gekuist. Het was nodig na 2 weken door al de stof. Ik heb dan maar de gang erbij gedaan. Daarna wat gelezen en de rest van het slaatje gegeten.

Mijn kleren in het water gezet en dan naar het centrum geweest met christel. Eerst naar Iperu geweest. Dat om informatie te weten als we een dag vrij zijn, wat we allemaal kunnen doen. Er zitten hele mooie dingen tussen. Daarna wat gewinkeld. Weet je dat je hier voor 2 dvd's maar 5 sol betaald? Weinig toch als je weet dat er op sommige dvds zelf eerdere films staan. Spotgoedkoop dus.

Daarna hebben we tortillas met tomaat, paprika, bloemkool en varkensvlees. Heel lekker. Daarna zijn we naar de fiesa van Maximo geweest. Eerst was er een mis en daarna werd er gegeten, gedronken en veel gedanst. Leuk, maar een beetje raar. Het dansen waren gewoon stappen naar recht in een cirkel. Na een eindje toch lastig.

Ik ben dan naar huis geweest en wol in een bol gedraaid. Er is hier een rage bezig dat de vrijwilligers breien. Ik wil wel meedoen. Goede bezighouding! maar tegen dat je de wol opgedraaaid hebt¡ jaman.

Daarna gaan slapen. Maar er was veel lawaai. Eerst honden die wenen en constant jankten. Daarna is er volk komen slapen en die hebben zeker een half uur leid gelachen en gebabbeld. Hatelijk!

Fleur

Dvd's voor vier sol, inderdaad goedkoop, maar wel in het spaans zkr??