Johanna naar Peru

lekkere koeiepooten¿

in da cosina heb ik eerst de aardappellen geschild en dan moest het vlees gedaan worden. het zag er eerst gewoon vlees uit, maar toen ik vroeg welk vlees het was, beelde anny de voeten van koeien uit. plots zag ik dan de 2 tenen en de botten van een voet. echt vies¡¡ heb dan het vlees geprobeerd te snijdenm maar dat vlees plakt nog een beetje aan je vingers. het was net secondelijm want ik kon mijn vingers niet uit elkaar halen.echt raar. daarna mocht ik alles gaan afwassen en gelukkig ging het vlees dan van mijn vingers.

daarna heb ik toch eventjes gepraat met Nathy over wanneer ik toekom alles al gedaan is en dat ik dan alleen de aardappellen moet schillen. ze heeft dan gevraagd aan anny of het niet beter is dat ik vroeger kom om te weten wat al in het gercht moet. vanaf nu moet ik dus vroeger gaan. dinsdag mag ik pappas reienas maken. ben benieuzd of het gaat lukken¡¡

dan naar het internat geweest en nog eens met steven en lise gebabbeld. leuk om nog eens nieuws te horen uit het verre belgie. daarna heb ik aan mijn naaiwerk gewerkt. jaman, zo een moeilijke¡ het is constant maar 1 kruisje dat ik moet zetten. op een gegeven moment is christel bij me komen zitten breien. wel grappig denk ik om ons zo bezig te zien. in belgie is dat iets denk ik dat je niet vaak zult zien:)