muziektherapie
om 8u30 gaat mijn wekker af en ga ik gaan ontbijten. ik vraag daarachter hoe laat het is aan Nathalie en zij zegt 7u40. ik was dus veel te vroeg wakker en heb dan mijn kleren maar gewassen. daarna vertrokken voor muziektherapie. de muziektherapie was bij een paar kinderen zeer goed.die kinderen houden van muziek en willen er ook mee leren. voorbeeld hiervan is Eberson. hij houd geweldig veel van muziek. vanaf dat hij de demo van de piano hoorde, beginr hij te dansen, springen en breeduit te lachen. echt geweldig om hem open te zien gaan met de muziek. Sofie deed wel het meeste, maar het was geweldig om met de kinderen met muziek bezig te zijn. nadat we met MariaJesus, Diego en Eberson hadden gewerkt, ben ik eventjes met Sofie meegeweest naar het vrijwijliggershuis. daar hebben we eventjes gepraat en ze heeft verteld wat ze wil bereiken met die muziektherapie en het is fantastisch wat ze wil bereiken. weet wel niet of het haalbaar is, maar wie weet.
daarna kunnen meeeten met Natacaha en Pauline.. dan vlug naar school vertrokken. eerst hebben ze alle ingredienten gesneden. dan hebben ze een uur gediscusieerd en daarna heeft de lerares uiteindelijk alles gekookt en mochten we alles opeten. daarna moesten we heel vlug vertrekken. dan ben ik maar direct naar de vergadering geweest. daarna ben ik samen met Christel en Jennny kip gaan halen en in de casa Maximo opgegeten.
en wat wil ze bereiken met muziektherapie?