eerste dansles
Om 6u30 opgestaan en gaan werken met de N.E. Ik heb eerst Nilda eten gegeven en dan mocht ik gaan ontbjten. Om 8u30 moest ik terug zijn omdat er een vergadering was. Ik zat alleen met alle 7 kinderen voor een half uur, maar vond het eigenlijk wel tof. Ik moest eerst Nilda, Diego en Jakner verversen. Ik heb grappige geluiden en bewegingen gemaak, waardoor idereen begon te glimlachen. Zelf Jakner lachte. Hij had een goede dag vandaag. Gelukkig! Daarna zijn Christel en Jenny erbij gekomen en heb ik me de hele ochtend bezig gehouden met Nilda. Plotseling moest MariaEnoinetta in de douche. Dat is gwewoon in de wasbak. Ze vond het geweldig met dat hele koude water. Ze had dan kweetni oe mooie kleedjes aan. Ze was echt prachtg. Naar het schijnt moest ze naar de dokter. Daarna eten gegeven aan Nilda en dan zijn Christel en ik samen teruggewandeld naar casa Maximo.
Dan een kantklare spaghett klaargemaakt en terwijl het was an het oplossen ben ik vlug mijn kleren gaan veranderen en mijn zak gemaakt. Ik had maar om 1 uur gedaan met werken en moest om 2 uur op school zijn, dus het moest een beetje vlug vlug gaan. Dan vlug mijn spaghettie- opgegeten en vertrokken met de bus. De bus kwam maar niet af, dus ik was weeral te laat op school. Gelukkig was de lerares er zelf nog niet. Ze waren weer bezg met verschillende dingen en ik kon weer niets doen. De lerares as jarig dus hebben ze lange vingers gemaakt zodanig dat de lerares dan kon trakteren. Darna had ik eindelijk mijn eerste dansles. Het was gewoon op de speelplaats, maar ik vond het geweldig maar heel lastig. Na 5 minuten was ik al buiten adem, maar omdat iedereen van de klas zo zat te kijken, heb ik constant doorgedanst. Echt GEWELDIG!!!!! het was een typisch dansje van hier.
Daarna terug gewandeld naar de markt om de bus te nemen, maar er kwam weer geen af. Na een half uur kwam er een bus af, maar die zat natuurlijk prop, maar echt propvol. Je moet je voorstellen met 80 in zo een klein minibusje. Ik ben niet meer opgestapt, want er konden echt geen mensen meer bij. Dan maar een taxi genomen. Heb veel teveel moeten betalen, maar ben dan na en uur tochin casa maximogeraakt. Dan lekker spaghetti van Jenny gegeten samen met Christel, Camille en Charlotte.