centrum
opgestaan om 10 u, ontbeten en een douche genomen.
dan samen met christel en Jenny naar het centrum geweest. Christel en ik zijn onze busticket gaan kopen voor ica. we vertrekken zaterdag voor 2 weken op reis.we gaan eerst naar Ica en dan gaan we stilletjesaan naar machu pichu. christel vertrekt eind februari dus ze wou machu pichu zien voordat het regenseizoen begint. in februari regent het hier ook nog en door de regen kan het zijn dat machu pichu afgesloten word. dus is het best dat we nu gaan
we zijn dan naar een marktje geweest waar ze alle typische dingetjes van hier verkopen. broeken, truien, juwelen, mutsen, pennenzakken,... echt veel te veel mooie dingen om tussen te kiezen.
dan mijn eerste ijsje gaan halen in een belgisch ijswinkel. daarna teruggeweest naar casa maximo en dan zijn we in casa hogar gaan eten. enkele kinderen hadden voor iedereen eten gemaakt. dan blijven kijken naar een film en dan gingen we met de vrijwilligers naar het centrum gaan. christel en jenny waren moe dus zij zijn dan naar huis geweest, maar ik wou meegaan dus ik ben gebleven. in het vrijwilligershuis waren ze weer in het frans bezig en waren ze constant aan het roken en drinken, dus ben dan ook maar terug geweest naar casa maximo. daar nog even gebabbeld met jenny en christel en dan gaan slapen.