Johanna naar Peru

de dag achter

ik had men wekker gezet om 12 uur om op het gemak te kunnen douchen, kleren te wassen en te eten. ik ben gaan slapen met ooglap en oordoppen omdat ik dacht dat ik ging wakker worden rond 10 u. niet dus¡ ik ben plots wakker geschoten om 13u30. dus heb ik maar vlug mijn zak gemaakt en op de bus fruit gegeten. gelukkig dat ik dat nog had. gelukkig was het dan toch een goede les. heb mogen helpen met de ingredienten te snijden en de lerares heeft uitleg gegeven warrom we dit gebruikten en niet dat andere.

daarna had ik dansles en dat wel lastig. het is wel constant hetzelfde en er zit niet veel veranderingen in.

daarna naar casa maximo geweest en met de anderen gebabbeld. deze keer was alles in spaans en het was echt goed.

ps: mijn gsm nummer is 980 692 104 voor dringende zaken of een lief berichtje kun je me daar steeds op bereiken. vertrek zaterdag op reis, dus zal niet veel op internet kunnen. je moet wel nog een code voorvoegen. weet wel niet welk een.

marleen

Ola Johanna,

Eindelijk is het me gelukt om wat tijd te nemen om je blog te bekijken. Het is leuk om je zo te kunnen volgen en wat nieuws te vernemen van de casa. ik kan me alles levendig voorstellen en wou dat ik er ook was. Geniet van je reis naar Cusco en de Macchu Picchu.
Heel veel lieve groetjes aan Eberson, Nilda, los dos Maria's, een knuffel voor Yacner, Diego en Ruth en ook voor Mimi ( Noemi) en groetjes aan de señoritas.
Liefs. Marleen.