Islas Balestas + Buggie
Om 6 uur opgestaan en dan vertrokken naar het reis agentschap. We moesten er rond 6u30 zijn, maar pas tegen 7 uur kwam de bus af. We waren de eersten die in de bus stapten. We zijn dan anderen gaan ophalen in hun hotels. Plotseling moesten we met 4 uitstappen en in een taxi kruipen. Ze hadden dus een misrekening gemaakt, want de bus was te klein.Daarna zijn we direct vertrokken voor een uur op de panamericana. Daarna zijn we in een echt touristisch havenstadje terechtgekomen en hebben we daar een boot genomen naar de Islas Balestas. Echt indrukwekkend om tezien. Eerst zie je een grootsymbool op de berg getekend. Daarna vaar je verder en kom je nog op geen 2 meters van verschillende dieren te staan. We hebben zeehonden en zeeleeuwen gezien samen met verschillende vogels, pinguins en andere dieren. Natacha en Pauline hadden hier dolfijnen gezien toen zij hier waren, en dat wou ik ook wel gezien hebben, maar die dieren waren ook chic om te zien¡ Echt machtig om eigenlijk tussen de dieren bijna te zitten. Daarna ga je weer terug en kom je weer op die haven terecht. Daar hadden we een half uurtje vrij en konden we een marktje doen. Ik heb er een mooie dagboek gevonden en Christel heeft er een handtas gekocht. Dan weer terug in de taxi voor een uur. Kan je vezekeren dat je dan bijna in slaap valt.Toegekomen in Huacachina zijn we iets gaan eten en hebben we daarna op armbandjestoch geweest voor Christel. Haar zus is jarig, dus wil ze iets voor haar opsturen. Ik heb dan een mooie muts gekocht. Daarna zijn we weer voor eventjes gaan lezen in de hangmat en daarna zijn we vertrokken voor de Buggie (sandboarden) . Echt de max! eerst doe je een hele rit met een speciale voertuig. Het is alsof je in de achtbaan zat in een pretpark. Het was in de bergen, en eigenlijk waren er vele zandbergen. Ik vond het echt geweldig. Daarna stopte hij plotseling en mocht je met een snowboard naar beneden zoeven. Dit op de buik. Echt chic. Dan kwam die auto ons weer halen en bracht hij ons terug naar boven. Zo een paar keer. Ik heb eens geprobeerd om echt naar beneden te gaan zoals op een snowboard, maar binnen de minuut lag ik weer op de grond. ;) Iedereen was natuurlijk aan het lachen, maar ik vond het toch geweldig. Daarna weer met een hele toer naar Huacachina terug . daarna naar het hotel en een warme douche genomen om al het zand van in je kleren weg te doen. Daarna gaan eten en gaan slapen. Het was een lange dag geweest.