Johanna naar Peru

Cusco

Na een lange busrit zijn we dan tegen 2 uur toegekomen in Cusco! Wat een mooie stad. Het is totaal niet zoals Ayacucho. Er zijn hier veel toeristen, maar eigenlijk heb je daar niet zoveel last van. Het is eigenlijk een indrukwekkende stad. We hebben van eerste keer een taxi genomen naar de plaza de armas. Daar zie je direct de grote kathedraal met een kleiner kerkje ernaast. Dan hebben we een hotel gezocht. We hebben uiteindelijk eentje gevonden. El Puma. Een mooi en rustig hotel, met internet en ontbijt inbegrepen. We hebben ons dan eerst gedoucht met warm water. Dan zijn we iets gaan eten en ook meer uitleg gaan vragen wat we allemaal kunnen doen. Ze hebben eigenlijk niet veel uitleg gegeven. At raar is voor zo een grote bekende stad als Cusco. Daarna hebben we een beetje rondgewandeld en teruggeweest naar het hotel. Daar hebben we Liesbet en Dieter leren kennen. Ze zijn een koppel uit antwerpen. Heel raar om nog eens met anderen nederlands te spreken. Zij zijn eerst voor 6 maanden naar Azie geweest. Ze hebben daar een hele toer gedaan. Daarna zijn ze 2 weken naar belgie geweest en nu zijn ze voor 6 maanden in latijn amerika. Ze willen ook naar macho pichu gaan, dus gaan we kijken om met hen mee te gaan. Daarna hebben we nog wat gelezen en zijn dan gaan slapen. We waren moe van de busrit.